Halti Næringshage

To kvinner og en mann jobber sammen
Næringshagen tilrettelegger for samarbeid mellom ulike aktører

Det skal være attraktivt og givende å bo i Nord-Troms! Dermed er det viktig å skape muligheter og rom for en bærekraftig utvikling i regionen. Vi tilbyr profesjonell bistand til å utvikle forretningsideer, tilrettelegging for samarbeid og attraktive forretningslokaler. 

Raus, robust og rå

Har du en forretningsidé eller et prosjekt du ønsker å gjennomføre, eller har du planer om å videreutvikle virksomheten din? Da har du kommet til rett plass. Halti Næringshage er en ressurs for økt vekst og utvikling i regionen, og vi jobber for å tilrettelegge for nye ideer og næringsutvikling. Våre rådgivere har en sammensatt og variert kompetanse, i tillegg til lang og relevant erfaring fra tidligere arbeid. Hos oss får du profesjonell bistand til å utvikle dine forretningsideer, i tillegg til attraktive forretningslokaler som er tilrettelagt for samspill mellom de ulike bedriftene i regionen.

Vil du vite mer om hva vi holder på med? Ta gjerne turen innom vår Facebookside. Her oppdaterer vi jevnlig om små og store prosjekter. 

En ressurs for regionen

Halti Næringshage er SIVA-godkjent. Det betyr at vi deltar i det nasjonale næringshageprogrammet, som betyr at vi mottar offentlige midler som skal gå til å hjelpe bedrifter og gründere med å realisere sine forretningsideer og utviklingsplaner. 

Les mer om næringshageprogrammet her.

Er du ute etter et samarbeid til ditt prosjekt? Snakk med oss. Vi har mange kontakter i hele regionen og hjelper deg gjerne med å finne gode samarbeidspartnere. Halti Næringshage skal være en ressurs for hele Nord-Troms, både etablerte og nyetablerte virksomheter, organisasjoner, kommunen og fylkeskommunen.

Med fokus på bærekraftig utvikling, innovasjon og samhandling

Vi hjelper deg i gang med ditt prosjekt, og med å sikre en god drift videre – uansett om du allerede har etablert en virksomhet eller har lyst til å etablere noe nytt. Har du en god idé eller en nyetablert bedrift? Vi kan bistå med blant annet:

  • Søknad om midler
  • Prosjektledelse
  • Prosjektering
  • Utleie av operative lokaler

Her kan du lese mer om hva og hvordan vi kan hjelpe deg og din virksomhet.

Ta kontakt med oss i Halti Næringshage!

Er du usikker på hvordan eller hva vi kan hjelpe deg med? Da oppfordrer vi deg til å ta kontakt. Våre medarbeidere har høy kompetanse og deler gjerne sine erfaringer med deg, slik at du får de beste forutsetninger for å lykkes med dine forretningsplaner, i virksomheten din eller prosjektet ditt.

Send oss en e-post, ring oss på telefon 99 59 25 83 eller stikk innom oss på Halti for en trivelig prat om hvordan vi kan hjelpe deg i gang! 

Skranken på Halti er åpen fra 10.00 til 13.00 fra mandag til onsdag, og fra 10.00 til 14.00 på torsdag og fredag.