Resepsjonen på Halti utvider åpningstiden

I resepsjonen på Halti finner du ulike tjenester som billettsalg og butikksalg, og trenger du hjelp til å finne noen eller noe på Halti er det bare å spørre.

Fra og med 2.9 utvider vi åpningstidene, med åpent også på mandager:
Mandag  – 10:00-15:00
Tirsdag   – 10:00-15:00
Onsdag   – 10:00-15:00
Torsdag  – 10:00-15:00
Fredag    – 10:00-15:00
Lørdag    – Stengt
Søndag   – Stengt

Utstillinger og informasjon

 

Vi selger billetter og viser deg inn til Nord-Troms museums utstillinger, hvor deres faste utstilling «Møter – Encounters – Deaivvadit – Kohtaamissii» gir et spennende innblikk i hvordan historien i Nord-Troms har formet seg gjennom møter mellom mennesker.

Vi er formidlere for besøkssenter for Reisa Nasjonalpark, og i tillegg til infoskjermer, kart og brosjyrer, hjelper vi deg gjerne med eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vi er også Turistinformasjonen i Nordreisa på sommeren, og har en stor samling av brosjyrer og informasjonsmateriell når du måtte trenge det.

Butikken

 

I butikken har vi blant annet kvenske bøker, historiske bøker fra Nord-Troms, glass og porselen, kvenske flaggprodukter, kvenske t-skjorter og luer m.m.

Vi leier også ut badstua i Elveparken og Sieimmastua, samt leverer ut DNT nøkler.

Vi selger også gavekort som gjelder til kinobilletter, kulturbilletter og alle varer i butikken. Gavekortet kan du også kjøpe på nett.